GrönFri

Påväxt av exempelvis alger och lav blir allt vanligare på våra tak och fasader. Problemet är inte bara att den misspryder och kan förstöra hela intrycket av fastigheten. Påväxten binder dessutom fukt, som i värsta fall kan det leda till att takpannor och tegelfasader vittrar sönder eller att träfasaden får rötangrepp. När väl påväxten har etablerats växer den i en allt ökande takt. Men det finns en lösning – Grön-Fri. Som auktoriserad entreprenör hjälper vi dig att få rena tak och fina fasader.

För mer information klicka här

Underhållstvätt och målartvätt

En husfasad utsätts för stora påfrestningar av både sol och nederbörd år efter år.

Därför är det viktigt att underhållstvätta er fasad. Med underhållstvätt förlänger man livslängden på fasaden samt får en ren och fin yta.

För mer information klicka här

Fönsterputsning

Har stormarna förstört er utsikt? Har ni nymålad fasad och färgprickar på era fönster?

Vi utför fönsterputs åt privatpersoner och företag. Det finns 3 glas fönster eller 2 glasfönster med spröjs så tiden kan variera. Vi utför även fönsterputsabonnemang. Ni avgör själva intervallen. Även om en storm förstör fönsterna en tid efter fönsterputs så är det viktigt att 3-4 gånger per år få torkat av karmar och lister runt glaset. Fönsterna får då en längre livslängd.

 • Prisexempel fönsterputs villa med 12-14 st 3 glas fönster (in/utsida) inkl  framkörning och utrustning: ca 650 kronor efter Rut avdrag.  

 • Prisexempel fönsterputs lägenhet med 8 st 3 glasfönster (in/utsida) inkl framkörning och utrustning: ca 400 kronor efter Rut avdrag.  

(priserna är ca priser inkl moms och kan variera beroende på antalet fönster, spröjs eller delbara.)

Golvvård

Det finns många olika sorters golv. Plast, linoleum, klinker, trä mm. Om man vill ha ett golv med hög glans och lättstädat så är polish väldigt bra men det kräver lite underhåll med 1-1½ års mellanrum beroende på slitage.

Plastmatta

En nyinlagd plastmatta bör man polera med en highspeed maskin annars slits mattan snabbare och smuts tränger ner i porerna. Vill man få en blank och fin yta så kan man med fördel göra en polishbehandling.

Linoleum

Linoleum kan efter några års slitage se väldigt sliten ut, men går att få genom golvvård att se som ny ut igen. Vid hårt trafikerat golv så krävs det att man behandlar golvet med polish eller vax. Golvet får en fin och mer lättstädad yta.

Slipning av altangolv

Vi slipar ert altangolv med slipnät. Altanen får en slät och fin yta där man minimerar risekn för små flisor. Vi oljar även in altanen om det önskas.

Klinker och betonggolv

Vi utför även golvvård på klinker och betonggolv.

Sanering & byggstäd

Vi utför sanering av bl.a. industrilokaler och byggstäd för nybyggen och renoveringar.

Mattservice

I samarbete med Berendsen Textil Service AB

"Du får aldrig en andra chans att göra ett bra första intryck"

Visste du att 75% av smutsen stoppas i entrén med en ren entrématta som byts ut regelbundet? Oavsett vilken matta som hamnar på ert golv kan du räkna med en rad fördelar:

• Mindre golvslitage

• Renare mellan städningarna

• Möjlighet till minskad totalkostnad för städning

• Ökad trivsel och ombonat intryck

• Skydd vid halt golvlag

Smutsstoppare mellan olika zoner (till exempel mellan produktion och kontor) Mattorna byts ut 1 gång/vecka, 2 gång/mån eller var 4:e vecka. Ni bestämmer intervall. Mattorna hämtas av Berendsen och en nytvättad matta läggs på önskad plats direkt. När en matta börjar bli sliten så ersätts den med en ny. Dom gamla slitna mattorna återvinns så ni betalar inte för samma matta hela tiden.

För priser ring oss så kommer vi och kollar vad ni behöver till just ert företag.