Flyttstädning

Vi utför flyttstädningar där vi alltid lämnar garanti på att städningen ska vara godkänd efter utförd besiktning. En flyttstädning innehåller mycket städning: lister, vattenlås, brunnar, fönster, köksfläkt, dörrkarmar, trappor, kakel, element mm. Har vi missat att städa något så återkommer vi inom 1-2 dygn (ej helg) och rättar till felet. ( vi tar ingen extra avgift för vår garanti)

Efter vi hämtat nyckel så kan ni slappna av medan vi städar och lägga mer fokus på flytten. Vi kan även vara med vid besiktning om så önskas. 

Priser? Vi åker alltid hem till er och lämnar ett fast pris. En villa/lägenhet kan variera stort i hur lång tid städningen tar. 1, 2 eller 3 badrum, 2 glas fönster med spröjs eller enkla 3 glas fönster, stort eller litet kök. Fråga oss så ordnar vi ett garantibevis på att Ren Miljö städat fastigheten.

Hemstädning

Behöver ni mer tid att umgås med familjen, ut i naturen eller en härlig joggingtur? Städa sitt hem tar flera timmar varje vecka. Ofta har man fel utrustning och dammsugarpåsen är full eller så avslutar man mitt i städningen. Med RUT avdrag så behöver inte kostnaden bli så stor. Städintervall? 1 gång i veckan, varannan vecka eller en storstädning 1 gång i månaden? Ni väljer själva. 

En hemstädning kan innehålla dammning av lister, fönsterbrädor, möbler. Skura vask, toalettutrymmet, kakel och duschkabinen, speglar. Kökslukor, ugn, kyl och frys mm. 

Vi avslutar städningen med dammsugning och våtmoppa golvet. Vi utför även fönsterputs. I städningen ingår all städutrustning. Vi har bra filtersystem som rengörs samt dammsugarpåsar byts ut till nya. 

Våra produkter är miljömärkta och är endast svagt parfymerade. Önskas parfymfria produkter så ordnar vi det. För priserinformation kolla fliken Priser eller ring oss så kommer vi hem till er och lämnar ett pris (givetvis gratis offert) OBS! Vi har sedan starten 2002 alltid följt tystnadsplikten.

Företagsstäd

En viktig detalj för att er personal ska trivas är ordning och reda samt renlighet. Vi ser till att följa era önskemål. Vi strävar alltid efter att ha samma städpersonal hos er så får ni en jämnare städning. Vi säljer även förbrukningsmaterial till bla kök och toalettutrymmen och då fyller vi på ert förråd. Vi lämnar alltid 10% rabatt från vår webshop samt fraktfritt om vi utför återkommande lokalvård åt er. Vi utför även fönsterputs samt hyr ut entrémattor till bra priser!